Изборник Затворити

Транспорт и достава

Све оно што сте наручили плаћате, за сада, поузећем приликом преузимања робе. Ако желите да платите са рачуна своје фирме, напишите нам то приликом наручивања и добићете предрачун. У том случају наруџбину ћемо испоручити по примљеној уплати.

Робу достављамо курирским службама и трошкове транспорта ће платити наручилац, према важећем ценовнику курирске службе. У појединим случајевима транспорт иде и нашим доставним возилима, или је можете лично преузети код нас (магацин у селу Тржац – оставите напомену приликом наручивања ако то желите). У већини случајева рок за испоруку је 3 до 4 дана. У случају, да робу не примите у нормално предвиђеном року, молимо Вас да нас обавестите телефоном или е-маил поруком, како би могли да решимо проблем.

Све цене у нашем онлине каталогу су исказане са урачунатим порезом. На цену робе приказану у нашем онлине каталогу додаје се једино цена транспорта, и то се исказује одвојено у рачуну који видите приликом наручивања. У случају да робу преузимате код нас, транспортних трошкова нема.

Још увек нисмо у могућности да наручену робу испоручујемо ван Србије. Разлог за такву одлуку лежи у чињеници да различите земље имају и различите прописе око увоза алкохолних пића. Такође, транспортни трошкови су, обзиром на цене и начин паковања производа које нудимо, превисоки за случај транспорта ван Србије. Молимо Вас да за ово имате разумевања.